technologie 

Zorgeloos autorijden? Dat kan met een lease occasion!

Wilt u zorgeloos autorijden? Denk dan eens aan het voordeel van een lease occasion. Keuze uit verschillende moderne tweedehands auto’s, voor u rijklaar gemaakt en direct vanuit voorraad leverbaar. Met ieder een eigen keuringsrapport. Zo heeft u geen zorgen over eventuele extra kosten of onderhoud aan uw auto en weet u precies waar u aan toe bent. Gemakkelijk online uw aankoop doen met een beveiligde transactie vanuit uw vertrouwde omgeving.

Wij helpen u een kwaliteit lease occasion te vinden die aansluit bij uw wensen

Om u daarom online nog beter van dienst te kunnen zijn, maken wij gebruik van 360 graden beeld foto’s. Daarop kunt u elk detail zien van uw lease auto zoals opties en eventuele gebruikssporen. U ziet dus wat u koopt! Wel zo eerlijk, toch? Ook kunt u hier uw wensen aangeven waardoor u zelf tot een goede keuze komt.

Gemakkelijk en veilig uw aankoop doen

Wij begrijpen dat online een auto kopen een spannend moment is, en helpen u daar graag bij. Laat uw spaargeld veilig geparkeerd staan via de onafhankelijke derden geldenrekening en betaal pas op het moment van levering. Zo is de lease occasion voor u gereserveerd en kunt u live zelf beoordelen of hij voldoet aan al uw wensen. Bent u meteen enthousiast, dan kunt u natuurlijk ook direct het volledige bedrag voldoen en maken wij alles in orde.

Ga er op uit en ervaar het gemak van een lease occasion

U heeft 14 dagen de tijd om heerlijk te gaan toeren met uw nieuwe tweedehands lease occasion. De eerste 200 kilometer zijn vrij van kosten (met uitzondering van de brandstof) Ga er op uit in uw directe omgeving maar ook daarbuiten, en rijd diverse afstanden met verschillende toeren. Zo ervaart u zelf wat de auto voor een comfort biedt. Mocht u niet gelukkig met uw auto zijn, dan is er altijd de mogelijkheid van de koop af te zien. Zonder gedoe!

Geld besparen? Ruil eenvoudig uw auto in

Maak het uzelf gemakkelijk en maak gebruik van de inruilservice. Geen omkijken naar andere verkooppunten en/of dealers. De inruilwaarde van uw oude auto wordt direct verrekend met de prijs van uw nieuwe auto. Zo krijgt u een passende aanbieding voor uw nieuwe lease occasion.

 

Related posts