internet netneutraliteittechnologie 

Tips bij het kopen van een elektrisch skateboard

Wie wilt nou geen leuke elektrische skatebord hebben, hier geven wij enkele handige tips die u kunt meenemen wanneer u een elektrische skateboard gaat kopen.

Motor

De motor is 1 van de belangrijkste onderdelen van een elektrische skateboard, aan de hand van de motor wordt je snelheid bepaalt, skateboards kunnen 1 of 2 motoren hebben die variëren tussen de 150 en 1000 Watt, hun snelheden beginnen bij 10km per uur en gaan tot maximale van 32km per uur. Handig om dit in mind te hebben voordat je een elektrische skateboard gaat kopen.

Maximale belasting

Wanneer je hebt besloten om een elektrische skateboard te kopen dan moet je gelijk kijken naar het gewicht die hij kan dragen. Als je dat niet doet en je gaat je skateboard overbelaste, meer gewicht erop plaatsen dan hij kan dragen dan gaat hij stuk. Er zijn elektrische skateboard die maximaal 135 kg kunnen dragen, dus let goed daarop!

Skateboard onderdelen

Een skateboard is een apparaat dat eens stuk zal gaan, daarom moet je ook een elektrische skateboard kopen waarvan je de onderdelen snel en overal kunt bezichtigen en kopen. Hierbij speelt je merk en je model een grote rol, koop niet een skateboard die niet bekend is en waarvan je geen spullen kunt kopen of kunt laten, anders ga je zomaar onkosten maken om een nieuwe elektrische skateboard aan te schaffen.

Drie handige tips die naar voren zijn gekomen vandaag, je kunt ze allemaal goed gebruiken bij het aanschaffen van je elektrische skateboard, zonder twijfels en zonder ergens spijt van te hebben.

Related posts