Laptop refurbishedinternet 

Het voordeel van refurbished laptops

Een nieuwe laptop

Wanneer je toe bent aan een nieuwe laptop, maar geen groot budget ter beschikking hebt, dan is een refurbished laptop kopen een ideale oplossing. Consumenten zijn soms wat wantrouwig om een refurbished laptop aan te schaffen, maar veel van deze vooroordelen zijn achterhaald en simpelweg onjuist. Wist je dat een refurbished laptop eigenlijk tal van voordelen heeft? Het meest logische voordeel is uiteraard de prijs. Hierdoor zijn deze toestellen een geschikte oplossing voor studenten en mensen met een kleiner budget. Maar eigenlijk zou iedereen eerst moeten kijken naar een refurbished laptop.

Prijs-kwaliteit

De prijs-kwaliteitverhouding ligt namelijk erg hoog. Vaak gaat het dan ook niet om oude of versleten modellen maar om laptops die om allerhande redenen zijn opgestuurd voor herstel. Het kan ook zijn dat iemand een nieuwe laptop koopt, merkt dat deze niet aan de vereisten voor een bepaald programma voldoet, en deze vervolgens weer terugbrengt naar de winkel. De winkel mag deze laptop niet als nieuw verkopen en dus komt deze bij de refurbished modellen te liggen. Ook toestellen met defecten worden grondig nagekeken. Mogelijke defecte onderdelen worden vervangen en de software wordt weer helemaal gereset.

Prijsverschil

Doordat het meestal niet om oudere toestellen gaat, kun je laptops met krachtige grafische kaarten of met veel opslagruimte voor een lage prijs in huis halen. Als je eenzelfde model splinternieuw zou aankopen, ben je in dat geval veel meer geld kwijt. Vanwege het prijsverschil, kun je eventueel zelfs een krachtiger toestel aankopen dan je in feite nodig hebt. Zodoende behaalt de laptop geweldige prestaties met de software die je gebruikt. En omdat je de laptop hierdoor niet overbelast, zal hij langer in goede conditie blijven. Winkels als Hardwareprins.nl staan garant voor kwaliteit en bieden een niet goed geld terug garantie aan. Zo kun je de laptop zelf even uittesten voordat je besluit om deze definitief te houden.

Related posts